Ja til mangfold, nei til rasisme. 02.12.2011, 00:59

Youngstorget 30.november 2011
Et godt oppbud av faner og omkring 300-400 fremmøtte markerte i går starten på LOs kampanje mot rasisme.
Ettermiddagen var allerede mørk da Roy Pedersen leder i LO Oslo åpnet markeringen. Tillitsvagte fra mange av Oslos fagforeninger og klubber var møtt opp med faner for å overvære appeller ved Roy Pedersen, Roar Flåthen, Julia Banda Rasmussen/hovedverneombud i Posten og styremedlem i LO Oslo, Tonje Brenna/generalsekretær i AUF og Mandana Yousefi/faglig ungdomssekretær i LO.

Bilder fra arrangementet
Youngstoret 1.JPG

Youngstorget III.JPG

Youngstorget.JPG

Tekst: Tore I vintermørket gjorde fakler og en opplyst scene med underholdning fra Queendom og Guro von Germeten en fin ramme rundt arrangementet som ble avsluttet noen minutter etter oppsatt plan kl. 18:00.
Hovedbudskapet er at det skal settes fokus på og ryddes bort allt som gir grobunn for rasistiske ytringer. Enten det er over kaffekoppen i pausen, på møterommet eller i lunsjen. Telenor er en internasjonal bedrift og har ansatte fra mange ulike land og kulturer, der også ulike religioner er representert.
EL&IT forbundet oppfordrer alle medlemmer til å bidra og skape en arbeidsplass og ett miljø, også i det private som er fritt for rasisme, men som har takhøyde for også ta vanskelige diskusjoner.