EL&IT Forbundet

Valg


Lover og avtaler »

Nyttige linker »

Bevaring av KS på Finnsnes førte ikke fram 09.04.2014, 21:24

KAMPEN FOR Å BEVARE KUNDESERVICE PÅ FINNSNES FØRTE IKKE FRAM. STYRET I TELENOR NORGE AS VEDTOK NEDLEGGELSE FRA 1. JULI.

Saken gjelder nedleggelse av kundeservice lokasjonen Finnsnes i Telenor Norge AS. I dag vedtok styret å legge ned lokasjonen. I drøftinger tilbakeviste tillitsvalgte fra EL & IT Forbundet ledelsens gevinstanslag uten at styret tok hensyn til dette. Dette er en ren sentralisering som rammer ansatte og en kommune hardt. Dette berører 50 ansatte på Finnsnes som etter planen skal byttes ut med studenter i 50 % stilling på andre kundeservice lokasjoner
Tekst: Tore I møtet gjentok EL & IT Forbundet forslaget om at anslått bemanningsreduksjonen i størrelsesorden 40- 50 medarbeidere per år, totalt i kundeservice divisjon Mobile, skal tas ut ved naturlig avgang og uavhengig av lokasjon. Dette forslaget ble avvist av styret.

For EL & IT Forbundet har saken flere sider. Måten den er behandlet på fra administrasjonens side i forhold til lokal- og fylkespolitikere er en side som vekker berettiget harme mot Telenor fra den kanten.

Prosessen i forhold til tillitsvalgte og berørte ansatte er andre element i samme gate.

EL & IT Forbundet beklager på det sterkeste vedtaket, og den personalpolitikk som Telenor Norge AS står for i denne saken. Vårt primære fokus i fortsettelsen blir nå å ivareta de berørte medlemmene på best mulig måte og bistå dem i en svært vanskelig tid.

Helge Enger


 

  Annet fra Nyheter
19.12.2019 EL&IT Forbundet Fagforening Tele- og Data Vestland
20.02.2017 Nedbemanninger i Telenor Norge -Tech og Fixed & TV
16.11.2016 Nedbemanning i Telenor Norge - Divisjon Business
24.10.2016 Dramatiske nedskjæringer i Telenor
24.08.2016 Norgesinfo nr 7 - Tata Consultancy Services
 



Distrikter og klubber »








Unidata © 2003-2024