EL&IT Forbundet

Valg


Lover og avtaler »

Nyttige linker »

Avd. Vest av Klubb TTS Uttalelse 18.01.2006, 11:28

Avdeling Vest av Klubb Telenor Telecom Solution støtter fullt opp om arbeidet for å få stoppet outsourcingen av feltstyrken i Norge.

Feltstyrken er Telenors enhet for drift og utbygging av nettet for kabel-tv, kringkasting, telefoni, data og mobiltjeneste.

Vi er sterkt uenig i at Telenor vil tjene på outsourcing av feltstyrken. Verdier som lojalitet til arbeidsgiver og kunnskap om nettet vil forvitre.
Uansett vil en slik endring medføre mer usikre arbeidsplasser og dårligere arbeidsvilkår for de ansatte.

Tekst: Tore Telenor bør stå ved sitt arbeidsgiveransvar, da vil også de ansatte føle eierskap og ansvar for Telenors kunder.
Ved outsourcing vil fokus endres til inntjening for nye selskaper på bekostning av kvalitet .

Sikkerheten som Telenor har brukt store penger på vil smuldre opp, det ser vi allerede i dag med mange aktører i markedet.
Store brukere av nettet som Canal Digital, Norkring og mobilselskapene er også best tjent med en lojal og sterk feltstyrke.

Skal Telenor leie ut nettet må de også drifte det – med den kunnskap og kjennskap til nettet som egen arbeidsstyrke har. Ellers blir det som å reparere en gammel bil når det er påkrevd å kjøpe ny.

Vi oppfordrer regjeringen som største eier til å stå ved sine løfter i Soria Moria om aktivt statlig eierskap og forhindre en slik utvikling.


 

  Annet fra Nyheter
19.12.2019 EL&IT Forbundet Fagforening Tele- og Data Vestland
20.02.2017 Nedbemanninger i Telenor Norge -Tech og Fixed & TV
16.11.2016 Nedbemanning i Telenor Norge - Divisjon Business
24.10.2016 Dramatiske nedskjæringer i Telenor
24.08.2016 Norgesinfo nr 7 - Tata Consultancy Services
 



Distrikter og klubber »








Unidata © 2003-2024