EL&IT Forbundet

Valg


Lover og avtaler »

Nyttige linker »

Noen ord før jul. 20.12.2007, 01:09

Året 2007 har vært et noe sammensatt år. Store saker er behandlet. I løpet av året forlot Opplysningen, Telenor Satellite Services Telenor. Halvparten av de ansatte i Telenor Eiendom blir outsourcet fra nyttår. Vi prøvde å forhindre at noe av dette skulle skje uten å lykkes.
Tekst: Tore I slutten av november kom omorganiseringen av Telenor Nordic. Dette medførte også store endringer innen den norske virksomheten. Dette skjedde i ekspressfart, noe som medførte en serie med drøftinger og beslutninger i løpet av den siste måneden.

Når administrasjonen ønsker det, går det kjapt å komme fram til konklusjoner.
Noe annet er det når interessen ikke er der.

Samarbeidsavtalene på flere nivå i konsernet er en tilsynelatende evig prosess. Selv om man etter 1 års forhandlingssituasjon ble enig om samarbeidsavtale i Nordic i juni måned så er avtalen enda ikke signert til tross for mange påminnelser fra vår side.

På konsernnivå står det enda verre til. Der har revisjonsforhandlingene pågått siden våren 2001, med en framdrift lik null.

Nå er det julepause i disse prosessene og det blir spennende å se om 2008 vil gi noen konklusjoner når det gjelder samarbeidsavtalene.

Men nå er det jul, med julefri og romjulsfri forhåpentligvis for de aller fleste. Det er viktig å kose seg med familie, venner og ikke minst god mat i mørketida.

EL & IT Konsernutvalget i Telenor vil ønske alle medlemmer, og alle andre en riktig God Jul og et Godt Nytt År.

Med vennlig hilsen
Per Gunnar Salomonsen
Konserntillitsvalgt


 

  Annet fra Nyheter
19.12.2019 EL&IT Forbundet Fagforening Tele- og Data Vestland
20.02.2017 Nedbemanninger i Telenor Norge -Tech og Fixed & TV
16.11.2016 Nedbemanning i Telenor Norge - Divisjon Business
24.10.2016 Dramatiske nedskjæringer i Telenor
24.08.2016 Norgesinfo nr 7 - Tata Consultancy Services
 



Distrikter og klubber »








Unidata © 2003-2024