EL&IT Forbundet

Valg


Lover og avtaler »

Nyttige linker »

Noen ord før jul. 21.12.2009, 00:24

Året 2009 går mot slutten. Året har vært preget av finanskrisen uten at den har hatt så stor betydning for oss ansatte i Telenor. Det gikk rykter om stor nedbemanning i Telenor Norge på grunn av den, men for en gang skyld så ble det med rykter selv om det kom en mer begrenset nedbemanning i flere divisjoner. Det å miste jobben er for den det gjelder alltid alvorlig. Høsten 2009 har for Telenor Norges del vært dominert av arbeidet med å fusjonere Telenor Telecom Solutions AS og Telenor Mobil AS til et reelt aksjeselskap Telenor Norge AS.
Tekst: Tore Er det rolig et sted, så er det andre tilstander i andre deler av Telenor Konsernet. I år som i fjor har de tillitsvalgte i EDB Business Partner så absolutt hatt sitt å stri med.
Nå på seinhøsten var det store stridsspørsmålet overenskomst eller ikke i Spring Konsulting. Det var en god del ansatte med tariffavtaler inklusiv blant annet AFP ordning som skulle virksomhetsoverføres dit. Uten overenskomst og medlemskap i en arbeidsgiver organisasjon ville ansatte som ble overført dit mistet mye, deriblant sin AFP rettighet. Heldigvis endret EDB sin holdning til dette spørsmålet under drøftingene slik at overenskomst spørsmålet blir tilfredsstillende løst.

I begynnelse av desember var det igjen valg til styrene i Telenor selskapene.
Som alltid knytter det seg mye spenning til disse valgene. Valget medførte ikke noen store endringer i representasjon i det enkelte styre.
Det eneste og det positive sett fra EL & IT Forbundets side var fremgangen i Telenor Key Partner AS og Canal Digital Kabel TV AS. I begge selskapene kapret våre lister et ekstra styremedlem.
Utover det må det være lov å ha et lite nyttårs ønske. Det er at medlemmene ved slike valg ser viktigheten av å støtte opp om sine tillitsvalgte. I dette valget kunne vi ønsket oss en bedre oppslutning. Det er viktig for den jobben EL & IT tillitsvalgte er satt til å gjøre for å ivareta våre medlemmer.
Men nå er det jul, med fri for de aller fleste. Benytt anledningen til å slappe av.
Det er viktig å kose seg med familie, venner og ikke minst god mat og drikke i mørketida.

EL & IT Konsernutvalget i Telenor vil ønske alle medlemmer og alle andre en riktig God Jul og et Godt Nytt År


Med vennlig hilsen
Per Gunnar Salomonsen
Konserntillitsvalgt


 

  Annet fra Nyheter
19.12.2019 EL&IT Forbundet Fagforening Tele- og Data Vestland
20.02.2017 Nedbemanninger i Telenor Norge -Tech og Fixed & TV
16.11.2016 Nedbemanning i Telenor Norge - Divisjon Business
24.10.2016 Dramatiske nedskjæringer i Telenor
24.08.2016 Norgesinfo nr 7 - Tata Consultancy Services
 



Distrikter og klubber »








Unidata © 2003-2024