EL&IT Forbundet

Valg


Lover og avtaler »

Nyttige linker »

Behold Opplysningen AS i Telenor 07.12.2005, 11:37
Klubb Telenor Bedrift vil gi de ansatte i Opplysningen AS sin fulle støtte i kampen mot Telenors planer om utsalg av bedriften. Telenors posisjon og rolle tilsier at de som et minimum bør ivareta og drifte de konsesjonspålagte tjenestene i egen regi.
Tekst: Tore Et utsalg av Opplysningen AS kan bety slutten for mange distriktsarbeidsplasser og med sikkerhet føre til reduserte lønns- og arbeidsvilkår for de ansatte.

Klubb Telenor Bedrift er sterkt imot Telenors planer om salg av Opplysningen AS og ledelsens holdning til konkurranseutsetting av viktige funksjoner.

Et langsiktig og aktivt eierskap fra staten må til for å få Telenor til å endre kurs på dette området. Den nye regjeringen må om nødvendig instruere de offentlige oppnevnte styremedlemmene til en mer helhetlig vurdering i forholdet til egne ansatte og samfunnet for øvrig. Dette er viktig for at regjeringen skal kunne innfri egne valgløfter.

En videre oppsplitting av Telenor vil erfaringsmessig gi svekkede lønns- og arbeidsvilkår for berørte ansatte. Denne utviklingen sammenfaller med arbeidsgiversidens langsiktige strategi for å svekke arbeidstakernes opparbeidede rettigheter.

Stopp planene om salg av Opplysningen AS!

 

  Annet fra Nyheter
19.12.2019 EL&IT Forbundet Fagforening Tele- og Data Vestland
20.02.2017 Nedbemanninger i Telenor Norge -Tech og Fixed & TV
16.11.2016 Nedbemanning i Telenor Norge - Divisjon Business
24.10.2016 Dramatiske nedskjæringer i Telenor
24.08.2016 Norgesinfo nr 7 - Tata Consultancy Services
 



Distrikter og klubber »








Unidata © 2003-2024