EL&IT Forbundet

Valg


Lover og avtaler »

Nyttige linker »

Info 01 -11 Overføring av økonomitjenester. 15.01.2011, 01:48

OVERFØRING AV ØKONOMITJENESTER I KRISTIANSAND FRA TKP AS TIL TELENOR NORGE AS OG FLYTTING TIL RØRVIK.
Forslag om virksomhetsoverføring av enheten Økonomitjenester i Kristiansand fra Telenor Key Partner AS til Telenor Norge AS og forslag om samlokalisering av denne enheten med Faktura og Kreditt i Telenor Norge AS, divisjon Business, Kundeservice i Rørvik ble drøftet i desember.
EL & IT Forbundet reagerte meget sterkt på det fremlagte forslaget som personalpolitisk er noe av det mest kyniske vi har blitt forelagt i nyere tid. I sin ytterste konsekvens kan forslaget og vedtaket medføre direkte usakelig behandling av ansatte både i Kristiansand, men også Rørvik

Tekst: Tore I drøftingene hevdet EL & IT Forbundet blant annet:
EL & IT Forbundet har krevd underlag for å vurdere administrasjonens påståtte gevinster med kun samordning satt opp mot samordning og samlokalisering. Det mottatte tallunderlag stiller EL & IT Forbundet seg svært tvilende til.
EL & IT Forbundet står igjen med det inntrykk at Telenor Norge AS går til dette skrittet for å kvitte seg med disse ansatte i Kristiansand for å ordne en rasjonalisering og i tillegg kunne rekruttere i Rørvik. Et slikt tilfelle er etter EL & IT forbundets lovforståelse i strid med norsk lov. EL & IT Forbundet tar sterk avstand fra en slik personalpolitikk.

Alle i Kristiansand skulle få tilbud om å beholde jobben, men i Rørvik.
Tar alle Kristiansandere mot dette tilbudet, så må ledelsen ta all nedbemanning som de har planlagt på de som allerede er i Rørvik uansett ansiennitet. Det vil bli helt rettstridig og uaktuelt for EL & IT Forbundet å kunne akseptere.

Så for EL & IT Forbundet var det mange solide grunner for å gå imot dette. EL & IT Forbundet krevde at miljøet i Kristiansand må bestå.

Vi vil støtte alle våre medlemmer med den styrke vi kan oppdrive i de omstillingene denne saken medfører.

Med hilsen
Per Gunnar Salomonsen
Konserntillitsvalgt



 

  Annet fra Info fra Konserntillitsvalgt
23.04.2014 Info 03 -14 GSS legger ned avdeling i Bodø
23.04.2014 Info 02 -14 GSS kvitter seg seg med ansatte
27.03.2014 Info 01 -14 TGSS AS planlegger å legge ned i Bodø
19.03.2014 Info 11 -13 Juleinformasjon
19.03.2014 Info 10 -13 Omvalg Styrer og Bedriftsfors. nr 2
 



Distrikter og klubber »








Unidata © 2003-2024